Cubaanse catering

Gevarieerde smaken van Cuba met onze menu Heerlijk eten met Cubaanse-catering

Bij Alegria Catering zijn we gepassioneerd door de smaken, geuren en culturele rijkdom van de Cubaanse keuken. We bieden een authentieke culinaire ervaring, waarbij we je gasten meenemen op een smaakvolle reis naar de zonovergoten straten van Cuba. Of je nu een intiem diner, een bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid organiseert, ons team van ervaren chefs en cateringprofessionals staat klaar om je evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Ontdek de rijke en gevarieerde smaken van Cuba met onze menu's die geïnspireerd zijn door de traditionele Cubaanse keuken. Van de klassieke ropa vieja tot de smaakvolle mojito-kip en de verrukkelijke mariquitas, onze gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en authentieke kruiden om een unieke smaakervaring te creëren. We kunnen ook rekening houden met dieetwensen en voorkeuren, zodat al je gasten van onze heerlijke gerechten kunnen genieten.

Bij Alegria Catering bieden we niet alleen heerlijk eten, maar ook een complete Cubaanse beleving. Onze gepassioneerde en professionele medewerkers kunnen zorgen voor een stijlvolle Cubaanse sfeer met kleurrijke decoratie, tropische bloemen en levendige muziek. We kunnen zelfs een mobiele cocktailbar opzetten, waar onze ervaren mixologen authentieke Cubaanse cocktails shaken, zoals de verfrissende mojito en de klassieke daiquiri.

We streven ernaar om elk aspect van je evenement zorgvuldig te plannen en uit te voeren, met oog voor detail en kwaliteit. Ons toegewijde team staat klaar om met je samen te werken, je te adviseren en een menu op maat te creëren dat past bij jouw specifieke wensen en budget. We garanderen dat onze Cubaanse catering jouw evenement zal transformeren in een onvergetelijke en smaakvolle belevenis.

Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement te plannen en de authentieke smaken van Cuba naar jouw gasten te brengen. Laat Alegria Catering de Cubaanse sfeer tot leven brengen en jouw culinaire avontuur onvergetelijk maken!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons of feest bij u: Onze locaties - event-locatie.nl

Cubaanse muziek en dans: cubaanse-muziek.nl

Cubaanse catering en drankjes: cubaanse-catering.nl

Foodtruck: cubaanse-foodtruck.nl

Complete Cubaanse feest: cubaansefeest.nlNeem contact met ons op - Boek een band bij ons

Chat met ons: chat link

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Andere links


Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).